Gyógyítani valamit azt jelenti, hogy tisztelettel kapcsolódunk hozzá.
Ha azzal a szándékkal nyúlunk hozzá, hogy megváltoztassuk, akkor nem tiszteljük és még súlyosbítunk a helyzeten. A probléma magától változik és kilazul, ha felvesszük vele a kapcsolatot.
Ezzel semmi újat nem mondtam, mégis teljesen más ezt az elvet tudni, és eszerint mozogni a térben.

Azt, hogy mitől gyógyulnak meg családi rendszerekben a “megátalkodott” problémák leginkább abból tanultam meg, amikor ezekben a szerepekben álltam családállításokban.
Csak belülről megtapasztalva ezeket az energiákat vált számomra igazán világossá, hogy mitől lazulnak, és mitől válnak még megátalkodotabbá. Persze benne lenni pl. egy átok szerepében és belülről tudni, hogy mi gyógyítana engem, mindig könnyebb, mint egy rám akaszkodott folytó átok energiával kezdeni valamit.

Ma egy állításban az fogalmazódott meg bennem, hogy

az állítás azzal gyógyítja a rendszereket, hogy nagy dózisban tiszteletet pumpál beléjük.

A zsigeri reakciónk ugyanis (ami teljesen normális), hogy amikor a betegség, mágikus zár, őrület, halál, gyilkos energiákkal találkozunk az életben, akkor igyekszünk ezeket kizárni a rendszerekből a túlélés miatt. Ez tényleg biztosítja a túlélést, tehát működő képes eszköz, de egyben meg is betegíti különböző szinteken. A betegség vagy probléma, pedig a rendszer igyekezete meggyógyulni és harmóniába kerülni.
Valamit kirekeszteni a rendszerünkből tiszteletlenség és diszharmóniát hoz létre.

És nem elég lelketlenül elviselni, hogy ott van és nem kirekeszteni, hanem meg kell találni az utat hozzá és kapcsolódni. Ezek marha nehéz lelki gyakorlatok, és adott esetben hosszú utak, de megéri keresni.
Mindig megéri.

Ezt az írást főleg azért írtam meg, hogy magamat is emlékeztessem ezekre az elvekre. Bennem is vannak olyan zárványok és körbekerített területek, amikre az van nagy betűkkel kiírva, hogy “ide se nézz baszd meg”. És nem csak másoknak mondom ezt, még magam is nehezen merek odanézni (ha egyáltalán odanézek).

Most lélekben elképzeltem, hogy fél kisujjal megérintem ezt a helyet, tisztelettel, pusztán kapcsolódási szándékkal. ‘Lehetsz olyan, amilyen vagy. Nem akarlak megmásítani csak azért, hogy nekem könnyebb legyen.’
Elég ennyi.

*
Remélem, hogy a posztban lévő gondolatok tovább tudnak kísérni téged az utadon, és mozaikként beleilleszkednek a nagyobb képbe. Ha megnéznéd, hogy a te rendszeredben hol hiányzik a tisztelet és szeretnéd ezt rendbe tenni, akkor pedig várlak szeretettel egyéni állításos folyamatban. Részleteket itt találod: https://onmagunklenni.hu/egyeni-allitas/

 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0