A változás rugója te magad vagy

Minden állítás egy kapu, ami új irányokat mutat meg neked. Sokszor egy állítás során több tartalom jelenik meg, amivel utána tovább kell dolgoznod, hogy “lehozd” ezeket a fizikai síkra. És vannak olyan változások is, amik egyszerűen csak leüllepednek benned és kifejtik a hatásukat az életedre. A lényeg mindig az, hogy a változás elindítója Te magad vagy

  • azáltal, hogy hajlandó vagy másként látni, gondolkodni, érezni,
  • azáltal, hogy hajlandó vagy elengedni, ami már nem szolgál téged, és befogadni, ami igen.

A módszer és én magam is kísérők vagyunk az utadon. 

intuíció, kreativitás,

Rend

Az állítás intuíción alapuló, kreatív folyamat, amelyikben a témád feldolgozása a te egyéni személyiséged, egyéni sztorid és a sztoridhoz tartozó oldó mondatok kimondásán keresztül történik meg. Olyan mintha a te egyéni belső térképed tárulna fel előtted, és neked lehetőséged nyílik lépéseket tenni ezen a térképen a nagyobb Rend irányába.

Az állításban rendszerszintű rálátást kaphatsz a nehézségre az életedben, és a problémádhoz kapcsolódó rejtett dinamikákra.

Az erő megtalálása

Vannak olyan állítások, amelyekben a kliens rácsodálkozik a látottak alapján, hogy “Azta, ezt egyáltalán nem gondoltam, hogy így van!”, de a legtöbb esetben inkább azt tapasztalom, hogy egyáltalán nem lepődnek meg, sokkal inkább visszaigazolva látják azt, amit egyébként sejtettek. Sokszor nagyon hosszú ideje.

A sejtés még titkolást, elnyomást, eltávolítást jelent. Még nem akarunk teljesen ránézni, elhinni, kimondani, még valami másban szeretnénk inkább hinni, mert attól reméljük a megoldást. Amikor az állítás során fény derül mindezekre, az elnyomásba, eltolásba fektetett erők felszabadulnak.

technikai részletek

Hogyan történik?

Online - rajzolással

Ebben az esetben egy asztali gépre van szükséged (vagy laptopra), és az ülésünk előtt küldök neked egy csatlakozási linket.

Online - tárgyakkal

Ebben az esetben használhatod a telefonodat is, és néhány pici tárgyra lesz szükség, amit magad körül találsz (bármilyenek).

Élőben - tárgyakkal

Egy előre egyeztetett időpontoban személyesen találkozunk, nincs szükség semmilyen előzetes készülésre.

 Azzal a módszerrel fogunk dolgozni, amelyik neked a leginkább szimpatikus. Ha bizonytalan vagy, segítek eldönteni. 

Az ár: 25.500 Ft / 1.5 óra

A jelentkezésedben írd meg egy mondatban, hogy milyen témával keresel, valamint hogy időpont ügyében van-e nap vagy napszak preferenciád.

Ha kérdésed van hívj nyugodtan +36 70 675 8484

Jelentkezés

1 + 9 =

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0