Önismereti eszközökkel kísérlek abban, hogy jobban tudd szeretni önmagadat. Mert ez minden siker alapja, úgy ahogy az önutálat pedig a nehézségek mozgatórugója.

 

Meg tudjuk tanulni szeretni önmagunkat annyira, hogy a nem tökéletes is szerethető legyen, a nem befejezett is értékes.

A saját utamon eljutottam odáig, hogy tudok úgy kísérni egy klienst, hogy közben tisztában vagyok azzal, hogy nem tudom a választ minden kérdésemre, sőt az ő kérdéseire sem tudom feltétlenül a válaszokat. És ez egy tökéletes hely az együttműködésre, mert amikor elfogadjuk ezt a fajta tökéletlenséget, akkor leszünk elég nyitottak arra, hogy azzal legyünk ami VAN. És ez paradox módon a változás Kapuja.

Megtalálhatod magadban azt a helyet, ahol pont úgy vagy jó, ahogy vagy. 

Mit szeretnél az életedtől? • Mit szeretnél adni a világnak? • Mit szeretnél megteremteni? • Mit szeretnél kifejezni?

Az általam javasolt önismereti folyamat hossza 12 ülés heti rendszerességgel, de az első konzultációnk során megegyezhetünk más ülés számban is és más gyakoriságban.

Konzultációk ára (1 óra): 17 000 Ft (online vagy személyesen).

Ha vannak benned kérdések, bizonytalanságok a folyamattal kapcsolatosan, akkor írj bátran és tisztázzuk.

Jelentkezz emailen vagy telefonon: pocz.adriana@gmail.com, +36 70/ 675 8484

Szerencsésnek érzem magam, hogy hónapokig hetente találkozhattunk. Hiába “csak” online térben, teljesnek éreztem az alkalmakat végig. Sőt, szuperül jött sokszor, hogy vissza tudtam nézni, hallgatni a beszélgetéseinket. Sok tanítás, a közösen megfejtett, kibogozott állapotok még inkább elmélyültek bennem.

Zsófi

Az első üléseinktől kezdve éreztem, hogy a találkozások során belépek egy térbe, amit Adri megtart számomra. Ebben a térben nem kell megfelelni. Ítélkezés nélkül el lehet dobni az álarcot, meg lehet élni az érzéseket, és ki lehet mondani a kimondhatatlannak tűnő gondolatokat. Nincs sürgetés. Helyette időt kaptam, hogy a saját tempómban nézzek az elakadásaim mélyére. Árad belőle az értő és érző figyelem, ami új nézőpontokra és összefüggésekre világít rá. Ilyen kísérőt kívánok mindenkinek az önismereti útja során.

Gyöngyi

Adri az én szememben egy melegszívű, stabil, értő bástya, a szó legpozitívabb értelmében. Minden egyes közös alkalom sokat lendített rajtam, oldódtam, tanultam, változtam és sosem csekély mértékben. Elképesztően hiteles, őszinte, elfogadó, befogadó és olyan eszköztárral, képességekkel és tudással rendelkezik, hogy csak pislogtam minden alkalom végén. 

Fanni

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0