Évek óta követek néhány embert, akik folyamatosan inspirálnak engem. Gondoltam megosztom ezeket a kincseket. Jjavarészt angol tartalmakat gyártók, de akad mellettük magyar is:

Imádja a marketinget csinálni és tanítani és piszok hiteles ebben. Szakemberként, nőként egyaránt szeretem és számos tartalmát lefordítottam magyarra. Ha abból szeretnél élni, ami a szívügyed, akkor mindenképp ajánlom követésre! (www.marieoforleo.com)

Inspirációs bomba a szabad élet megteremtésében. 2014 óta van a coaching bizniszben és leginkább azért követem őt, mert hihetetlen könnyedséggel és kreativitással ontja magából a programjait és keres velük hitelesen annyit, hogy az álom életét élheti. (www.tolivingfree.com)

Élményekkel tölt fel Ördög Nóráék utazós vlogja, anélkül, hogy én magam elutaznék. Hitelesnek látom őket a felvételekben, nem a kamera kedvéért szeretik egymást. Szerettem végigkövetni a vlogjaikon keresztül azt is, ahogy megvetették a lábukat a vendéglátó iparban (is). (https://www.youtube.com/@Nanasiek

Angela Braniff a This gathered nest youtube csatorna megalkotója. Összesen 8 gyereket nevelnek a férjével együtt, ebből 4 saját és 4 örökbe fogadott. A vloggerkedés mellett ő maga tanítja otthon az összes gyerekét. Tetszik a természetesség és szókimondása.  (https://www.youtube.com/@thisgatherednest)

Jonna Jinton egy svéd csodanő. Az egész lényéből sugárzik valami nagyon különleges, ami átjön a fotóin és videóin keresztül. Vlogol a mindennapi életéről a férjével és munkásságáról. Gyönyörű ő maga és gyönyörű, amit létrehoz. (https://www.youtube.com/@jonnajinton)

Akiket még hébe-hóba megnézek:

Seth Godin – marketing guru, főleg Instagramon követem, de a blogja is jó
Tony Robbins – az “I am not your guru” dokumentum film miatt lett érdekes nekem az energiája
Liz Gilbert – ajánlom elolvasásra a Big Magic könyvét a szabad kreativitásról
Ellen DeGeneres – humorista
Irvin Yalom – regényekbe bújtatott pszichológia
Szabados Ágnes – “Lapozz a 99-re” könyves podcast házigazdája volt, most a Mutasd a könyvespolcod videókat készit (https://www.youtube.com/@szabados_agi)
Juhász Anna – irodalmár, imádom a Pura Poesia videó sorozatát
Byron Katie – nem követem őt rendszeresen, de akárhányszor megnézem, az ütős

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0