Nyugodtan hallasd a hangodat. Mindig lesznek, akiket ez zavarni fog, mindig lesznek, akik el fognak akarni hallgattatni téged, akik azt fogják mondani, hogy a hagnod nem szép és hogy ők nem akarják hallani azt, amit te mondani akarsz. Talán félnek az erőtől, ami a hangodban rejlik, mert ez a hangtömeg kontrolálhatatlannak tűnik, vadnak, egy olyan pataknak, ami kiömlött a medréből.

A hang energia, megnyilvánult energia és nagyon nagy erő rejlik benne. A hang életre kelti a gondolatokat, a hang kifejezi őket, a hang lehívja a földre az Isteni birodalmat. Maga az Univerzum beszél a hangodon keresztül. Minél többet próbálgatod a hangodat annál tisztább lesz. Minél többször engeded , hogy a világ hallja, annál szebb lesz. Hallasd a hangodat, fejezd ki, ami benned van. Ha túl hangos vagy nekik, majd távolabb mennek tőled, ha nem akarják hallani, majd nem jönnek be a szobába és elkerülnek téged, de te ne hagyd abba az éneklést.

Hallgass a belsődre, azt mond, ami ott van. A bűntudat és rossz érzés akkor jön, ha nem azt mondod, ami a lelkedben van, ha játszmákat játszol, ha a hangodat erőfitogtatásra használod. Ha manipulálni akarsz vele, fölénybe kerülni, megszerezni általa valamit. Biztos lesznek ilyen esetek is. Nem baj… hagyd… had szóljon, de figyelj közben mindig a szívedre. Ő nagyon pontosan meg fogja tudni mondani, hogy mikor nyisd ki a szádat és mit mondjál. És ha onnan szóltál, akkor a világ véleménye nem fog tudni megtörni téged. A szív hangja a legszebb hang a világon. Had szóljon…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0