Kanyargós út vezetett odáig, hogy azzal foglalkozzak, amit a szívügyemnek érzek – önismereti kíséréssel. Egyetemi végzettségem szerint könyvvizsgáló vagyok, de soha nem gyakoroltam ezt a szakmát. Képződtem ezután esküvőszervezőnek, baristának, idegenvezetőnek, míg végül 2014-ben elkezdtem az Integrál akadémián integrál pszichológiát tanulni és 2016-ban elvállatam az első önismereti kísérést. Onnantól kezdve még mindig kacskaringós út vezetett idáig, ahol most vagyok, de ott és akkor határozottan irányba álltam. Érdekel az emberi természet, az emberek viselkedése, a miértek, a hogyanok, és legfőképp azok a dolgok, amiket szeretünk elrejteni. Saját önismeretemben, és mások kísérésében is főként a rejtett potenciálok felfedezése és felszínre hozása a legérdekesebb terület a számomra.

Ha napvilágra hozod, ami benned van, amit napvilágra hoztál, az lesz a menedéked. Ha nem hozod napvilágra, ami benned van, az fog megsemmisíteni, ami benned rekedt.”  (Tamás Evangéliuma, Jézus szavai – apokrif)

OLYAN TEREKET TEREMTEK, AMELYEKBEN BÁTORSÁGGAL ÉS BIZTONSÁGBAN

RÁNÉZHETSZ ARRA, AMI GÁTOL, ÉS KAPCSOLÓDHATSZ AZZAL, AMI SEGÍT.

Viszonylag sok szöveget írok meg “markegint szövegként” a saját oldalaimon, illetve önismereti füzetekbe rendezve. Azért tettem az előző fogalmat macskakörömbe, mert nem marketingként gondolok az írásaimra, hanem önismereti találkozásként veled és magammal egyaránt. 11 éves korom óta írok naplót, két évvel ezelőtt befejeztem az önismereti kisregényemet, és folyamatosan írok valamit, mert az íráson keresztül emésztem meg az érzéseimet, adok formát az addig formátlan tartalmaknak, hántom le a leplet olyanról, amit addig rejtegettem. Az írásaimmal felszabadítom magamat, és ugyanezt akarom üzenni neked is általuk – még a leginkább nem szeretett részeid is érdemesek a szeretetre és arra, hogy legyenek. 

INGYENES PDF > TOVÁBBLÉPÉS > BÁTORSÁG

ÖNSZERETET > A HIVATÁSBA LÉPÉS

PÉNZÜGYI ÖNISMERET > BŐSÉG > ÖNÉRTÉK

Adri az én szememben egy melegszívű, stabil, értő bástya, a szó legpozitívabb értelmében. Minden egyes közös alkalom sokat lendített rajtam, oldódtam, gyógyultam, tanultam, változtam és sosem csekély mértékben. 

Zsófi

Köszi Adri, nagyon jól esett ma este hallgatni téged. Inspirál és valahogy békés – szeretetteli hangulatba hozott, ahogy az önazonosságról, önszereterről beszélsz. 

Ádám

Ma megint rengeteg olyan gondoalatot hallottam, ami rólam is szól. Nagyon jól esik, hogy nem vagyok egyedül ezekkel. Például az nagyon ismerős, hogy inkább alulárazok, mert akkor legakább nem költ sokat a kliens, ha mégsem vagyok elég neki.

Éva

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0