szeresd magad és gazdagodj

7 hét a pénzügyi jólétedért

Hiszek abban, hogy minél inkább szeretjük magunkat, annál inkább a pénzügyeink is gyarapodnak és tükrözik ezt a belső bőséget.

2023.május 1. – június 18.

(a következő 7 hét júliusban indul) 

Ha lenne pénzem…

Az ilyen kezdetű mondatokban mindig hihetelenül izgalmas ötleteket és távlatokat szoktunk megfogalmazni arról, hogy mit csinálnánk, merre utaznánk, milyen ügyeket támogatnánk, hová költöznénk, milyen vállalkozást alapítanánk, és úgy általában miben lenne más az életünk ahhoz képest, amilyen most. Én azt mondom ELSŐSORBAN NEM PÉNZ KELL HOZZÁ, HANEM PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG ÉS KITARTOTT FÓKUSZ.

A 7 hetes program neked szól, ha szeretnéd megteremteni azt az életet, ami méltó önmagad valódi értékehez.

 Ha úgy érzed, hogy:

nem jön annyi pénz az életedbe, amennyit szeretnél,

– a pénzügyeid rapszódikusan hullámoznak,

– a pénz egyenlő a szorongással az életedben,

– a önértékelésedet az határozza meg, hogy mennyi pénzt keresel,

– a családod által elért pénzügyi határ jelenti a “plafont” a pénzügyeidben,

– egy bizonyos összeg felett úgy érzed nem érdemelsz több pénzt,

akkor gyere és alakíts ki új pénzügyi nézeteket a 7 hetes “Szeresd magad és gazdagoj” csoport alatt, hogy olyan életet teremts magadnak, amelyik méltó a belső értékedhez.

Azzal kezdünk, hogy megfogalmazod, mire vágysz, elkezdjük takarítani a gátoló gondolatokat az utadból, hangolódsz a célodra, és mindeközben nem vagy egyedül, hanem körülötted van a támogató csoport.

 

Mik az ismérvei a valódi értékedhez méltó életnek? Ezt elsősorban te tudod megfogalmazni saját magad számára. Számomra a következő mérföldkövek jelzik: 

Pőcz Adri vagyok, és én foglak kísérni a fókuszált bőség teremtés útján 7 hétig. Évekkel ezelőtt azért kezdtem el a saját önismereti utamon foglalkozni a pénz témájával, mert folyamatosan pénzhiánnyal küzdöttem, valamint mindig hihetetlenül izgalmas távlatokat nyitott meg bennem a “ha lenne pénzem arra,  hogy…” vágyakról való gondolkozás. Ezek a gondolatok örömet okoztak, tágasságot és erőt adtak. És persze a valóság és a vágyak között mindig ott állt a PÉNZ, amit valahogy meg kellett teremteni, megszerezni, befogadni. 

Végeztem olyan munkákat, amiket nem szerettem, viszont megéltem belőlük, kipróbáltam milyen kreatív hobby üzletet vezetni, és végül 2014-ben az elsőszámú célkitűzésemmé az vált, hogy azzal teremtsem a pénzügyi jólétemet, amit küldetésemnek érzek a világban. Meg vagyok győződve arról, hogy a bőségben jó dolgokat teremtünk, töltöttek vagyunk, tehát mi is töltjük a világot.

A pénz olyan, mint egy jármű. Átvisz a vágyaid szigetére, ahol a vágyaidból valóság válik, amit meg tudsz ízlelni, tapintani, élvezni, büszke lenni rá, megélni az életteliséget. Utána a pénz mint jármű tovább vándorol, másvalaki vágyait teljesíteni. 

 

A program emlékeztet téged alap természetedre – a bőségre, tágasságra, erőre.

 

Dolgozz a kapcsolati mintáidon a pénzzel

Használd a vágyaidat, mint egyedi iránytűt

Teremts szabadon 

Lehetsz

anyagi
bőségben

Mit tartalmaz a 7 hét?

7 db ZOOM hívás, ahová elhozhatod a kérdéseidet, felvetéseidet. A beszélgetésen kívül a családállítás elemeit is szoktam használni a blokkok oldásához

*

Játszó füzet gyakorlatokkal, amelyek segítenek rajta tartani a figyelmedet a bőségen és a célodon

*

Támogató FB csoport

*

10 oktató videó a pénzzel kapcsolatos önismeret témaköreiben

*

Három darab vezetett meditációs hanganyag: Belső vezető, A varázstükör, Pénzbőségből hozott döntések 

***A videókhoz és hanganyagokhoz életed végéig hozzáférhetsz***

A 7 hetes kurzus témái

Használd a kis nyilat jobb oldalt (akkor jelenik meg, amikor a kép fölé viszed az egeret), hogy további témákat böngészhess.

Visszajelzések

Ami leginkább segített engem ebben a csoportban: Inspiráló tagok, őszinte megosztások amik segítik a puzzle kirakását, az érzés, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, konkrét, gyakorlatba átültethető eszközöket adsz, amik segítenek. Az értő figyelem, amivel dolgozol, mint minta, az a sok-sok engedély, amit kaptam akár a posztjaid, üzeneteid által, akár magamnak adtam.

Judit

Ezalatt a pár hét alatt is igazi kis közösséggé váltunk. Szerettem a felület biztonságát, mert úgy éreztem, ide bármit kitehetek és jó volt látni a többiek megosztását is. Tanulás szempontjából pedig a videóid voltak a legszuperebbek, ezekből nekem nem tudna túl sok lenni. Úgy érzem, hogy az, ahogyan belerakod magad ezekbe a videókban, sokat segít abban, hogy rálássak a saját működésemre. 

Ági

Kis fáziskéséssel, de szeretném megköszönni a csopit.❤  Azóta is folyamatosan dolgozik még bennem, illetve jönnek felismerések.

Éva

Adri, nagyon nagy hála neked. Eszembe jutott a mondatod, amit rögtön az elején küldtél: “Kívánom, hogy a kurzusba befektetett pénzed többszörösen megtérüljön”. Azt érzem, hogy tényleg többszörösen visszajött az életembe, már most rögtön a kurzus után, és hogy a későbbiekben még sokszor megtérül. Szép teremtést mindenkinek!

Anikó

A kurzus végére visszatért az a félelem, hogy vajon a jövőben megmarad az, amit most elértem a 7 hét alatt? Nagyon örülök, hogy most már vannak erre a kérdésre válaszaim és eszközeim, hogy  hogyan kapaszkodjak vissza abba az élménybe, amit a 7 hét alatt megéltem. Nem marad meg a rózsaszín köd, de biztosan tudom, hogy menni fog.

Réka

Azokat viszem tovább legerősebben, amiket a közös meetingeken beszéltünk. Az ábra rajzolósdi adott nekem a legtöbbet :)) A naplózásra még nem éreztem rá, de a használatát és a témának jelenlevést tudtam így gyakorolni.

Adrienn

Befektetésed

HAPPY DAY

38.000 Ft

Ebben az esetben a fizetés a program kezdete előtt történik és az alábbiakat tartalmazza:

  • egyszeri részvétel a 7 hetes kurzuson
  • Önismereti füzet 7 hétre elegendő feladatokkal, ami örökre a tiéd
  • hozzáférés a videókhoz és egyéb anyagokhoz 7 hétre
  • csatlakozás a zárt FB csoporthoz 7 hétre (itt történnek az élő bejelentkezéseim, a workshopok, és megosztások a tagoktól) 

 

MY DREAM

104.000 Ft (vagy 3 x 38.000 Ft)

Az első részletet a kurzus elején fizeted, a másodikat a következő hónapban, a harmadikat pedig a rákövetkezőben.

Az ár a következőket tartalmazza:

  • 1 éves tagság
  • Önismereti füzet 7 hétre elegendő feladatokkal, ami örökre a tiéd
  • hozzáférés a videókhoz és egyéb anyagokhoz 1 évre
  • csatlakozás a zárt FB csoporthoz 1 évre (itt történnek az élő bejelentkezéseim, a workshopok, és megosztások a tagoktól)

Jelentkezem a Szeressd magad és gazdagodj csoportba

Választott verzió

8 + 6 =

Kérdésed van?

Írj a pocz.adriana@gmail.com címre. Szívesen válaszolok.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0