Történetek

“Egy gondolat csak akkor nyeri el értelmét, ha megvalósítják. Ezt a megvalósítást gyakorolják és tanítják a mese hősei.”

Boldizsár Ildikó: Meseterápia


Sokféle történetet kezdtem el írni az évek során. Sok ezek közül csak az ötlet szintjén jelent meg, mintha bepillantást nyertem volna egy gyönyörű szobába, aztán valaki behúzta a függönyt. Néhány történetet végig írtam és néhányban megrekedtem. Azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell tökéletesre befejeznem őket ahhoz, hogy azt mondhassam egy történetre, hogy “kész”. Ezen az oldalon megosztom őket függetlenül attól, meddig jutottam velük.

Nők törzse

Félek attól, ami rám vár, miután elfogadom a meghívást és útnak indulok. Akkor ne tedd… mondja egy másik hang. Semmi sem kötelező, választhatod nyugodtan az elutasítást is. Választhatom, de azt is tudom, mi vár rám, ha egyszerűen lesöpröm az asztalomról azt, amit a sors felkínált nekem. Önmarcangolás és a lelket felemésztő kérdés Mi lett volna ha…? Nehéz lenne megmondani, melyik félelmem nagyobb.

Project Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0