EZjÓ!

Amilyen vagy, AZjÓ és amit adni szeretnél a világnak, AZISjÓ

Olyan nőknek szeretnék segíteni, akik vágynak arra, hogy kibontsák a tehetségüket, szépségüket, ajándékaikat, és megosszák ezeket a világgal, és ezáltal bőséges életet teremtsenek maguknak pénzügyi és egyéb szinteken egyaránt.

Immáron hetedik éve járom annak útját, hogy azzal teremtsem meg az anyagi javakat az életemben, amiben hiszek, amit szívesen csinálok, ami belőlem fakad, és amin keresztül úgy érzem ki tudok teljesedni. Amikor elindultam ezen az úton, soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz és ennyire sok kihívással fog kellenem szembenézni.

Mire odajutottam, ahol most vagyok, egyet biztosan látok – minden olyan pont, ahol azt gondoltam magamról, hogy nem vagyok jó, visszahúzott engem, és minden olyan pont, ahol bele tudtam lazulni abba, hogy AZjÓ, amit csinálok és amilyen vagyok, előrelendített. Ehhez sokat kellet tanulnom arról, hogy mi is valójában a bántás és önbántás, hogyan művelem ezt, és mi van ehelyett.

És ezzel nem vagyok egyedül. Lépten-nyomon olyan nőkbe (és férfiakba) botlok bele, akikben látom a potenciált, a fényüket, a lehetőségek tömkelegét, azokat a remek könyveket, tanfolyamokat, előadásokat, szolgáltatásokat, képeket és énekeket, amik rajtuk keresztül érkeznek a világba, nekik mégis nehéz látni mindezt önmagukban, és ennél fogva megosztani a világgal, mert megtanulták a szocializáció során, hogyan zárják önnön fényüket el, hogyan bántsák magukat, hogyan húzzák össze magukat egyre kissebbre és láthatatlanabbra, vagy hogyan éljenek komform életet, amiben ugyan minden benne van, csak mintha ők maguk (a lényük közepe) hiányozna.

Az EZjÓ! csoportot azért találtam ki, hogy átadjam azt, amit eddig ezen az úton megtanultam, és hogy olyan közeget teremtsek, ahol kibontakozhat mindaz, ami vagy.

Ami gátol

Nagyon változatos módokon tudjuk bántani önmagunkat. Ha egyre jobban kiismered a saját térképedet, észre fogod egyre inkább venni, hogy hogyan műveled az önbántást, és dönthetsz úgy, hogy másként csinálod.

Ami segít

A kíváncsiság, hajlandóság megkérdőjelezni az eddigi világnézetedet, hajlandóság megállni és belélegezni majd kilélegezni, a magadnak szentelt figyelem, a kemény határok megalkotása, ezek mind segítenek a változásban.

Aki vagy

Abban hiszek, hogy egyre transzparensebbél tudunk válni, egyre hitelesebbé, egyre közelebb tudunk kerülni saját fényükhöz, egyre több olyan “bőrt” levetni magunkról, amik már nem szolgálnak minket. Már most is oké vagy.

Az önszeretet azt jelenti, hogy ÉRTED magadat, és tudod mi a JÓ neked

Nemrég egy egyéni ülésben visszajeleztem valakinek, hogy nagyon bántó módon viselkedik önmagával. Ő azt válaszolta, nem látja ezt hol és hogyan csinálja. Mondtam neki, hogy elférne az életében több önszeretet. Ő azt válaszolta, nem is tudja mit értsen az önszeretet alatt.

Az, ami sokszor kívülről nézve egyértelműnek tűnik, belsőleg megélve nem látható, nem elérhető. Ráadásul, ha rászocializálódunk a bántásra, akkor az válik normálissá. Lehet, hogy rosszul esik, lehet, hogy feszít, de mégsem születik meg bennünk az az érzés, hogy “Hoppá, én akkor most ebből kilépek.” Ugyanis a bántás a komfort zóna, és kilépni félelmetes, a bántás a normális, a nem bántás pedig furcsán ismeretlen.

És ez hogyan jön az önmegvalósításhoz? Amikor a saját utadra lépsz, saját bizniszt építesz, saját ötletek alapján építkezel, akkor ugyanazokat a belső szabályokat és hitvilágot működteted, amiből az egész életedet éled. És ha egész életedben szégyelled magadat azért, aki vagy, ha túl soknak éled meg magad, ha soha semmi sem elég jó, amit létrehozol vagy amilyen vagy, akkor ugyanezt a “kínzókamrát” fogod magadra borítani a bizniszed építése közben is. Ez nem fogja meghozni azokat az eredményeket, amikre vágysz. Az önszeretet azt jelenti, hogy megérted mit miért csinálsz, és megtanulsz olyan körülményeket teremteni magadnak, amikben jó neked lenni.

Ha mostanra odajutottál, hogy “Oké, ez a helyzet velem is, hogyan tovább ebből?”, akkor gyere az EZjÓ! csoportba, amit most indítok el és futni fog november 15. – december 5. között az FB felületén és emailben. Lesznek

  • videók tőlem, amikben mesélek az önbántásról és bántásról, hogy megtanuld feliserni,
  • naplózás, hogy kiismerd a saját világodat és elkezd jobban átlátni mi is van benned
  • online találkozók, hogy beszélgessük minderről (3 db)
  • kapcsolódások olyan emberekkel, akik hasonló cipőben járnak, mint te
  • inspirációs videók vagy bejegyzések, ahol átadom neked azt, ami engem éppen inspirál vagy megragadott
  • sok bátorítás és támogatás, hogy tudd nem vagy egyedül.

A befektetésed az EZjÓ! csoportba 21 000 Ft. A befizetés után elküldöm neked a linket a csoporthoz, a kísérő naplódat (PDF, amit kinyomtathatsz) és egy kérdőívet, hogy jobban megismerjem a vágyaidat és motivációidat.

Ha személyes kíséréssel vennél részt a csoportban arra is van lehetőség. Ennek ára 90.000 Ft. Ez tartalmaz:
– 3×60 perc online beszélgetést, ahol személyreszabottan foglakozunk veled
– korlátlan email és hangüzenet, amikben felteheted kérdéseidet, menet közben felmerült gondolataidat


“Azt gondolom, hogy mindennél jobban erre van szükségünk: engedély, hogy mindegy éppen hol a picsában vagyunk, ott lehessünk.”

And what I think we all need more than anything is this: permission to be wherever the fuck we are when we’re there.

Jamie Varon


AZjÓ! amit adni akarsz a világnak, tanuld meg szabadon áramoltatni.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0