Szeresd magad és gazdagodj

Lifetime
All levels
37 lessons
0 quizzes
5 students

“Ha lenne pénzem … “ Te mennyi mindent neveztél már meg, mint vágyat ezzel a mondatkezdéssel? Biztos vagyok benne, hogy voltak köztük vágyott utazások, támogatásra váró nemes ügyek, helyek, ahol szívesen laknál, megalapításra váró izgalmas vállalkozások, életedet gazdagító tárgyak.

Én azt mondom ELSŐSORBAN NEM PÉNZ KELL HOZZÁ, HANEM PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG ÉS KITARTOTT FÓKUSZ. A 7 hetes program neked szól, ha szeretnéd megteremteni azt az életet, ami méltó önmagad valódi értékehez.

Mik az ismérvei a valódi értékedhez méltó életnek? Számomra a következő mérföldkövek jelzik (amiket nem feltétlenül fogsz mindet elérni a csoport ideje alatt, hiszen ezek nagy célok, de az irány a következő):

  • amikor ránézel a pénzügyeidre, akkor nem fog el a gyomorgörcs, helyette izgalmat, biztonságot, tágasságot érzel
  • mered a saját belső bölcsességed, kreativitásod és ötleteid szerint menedzselni a pénzügyeidet
  • nem maradsz benne olyan kapcsolatokban, amik nem jók számodra, csak azért, mert nincs pénzed váltani, ehelyett megteremted a szükséges anyagiakat, hogy szabadon dönthess
  • az “Egyszer majd talán…” lista helyett a “vágyaim” listát vezeted. Ezt a listát komolyan veszed és meg is adod magadnak a rajta listázott tételeket
  • meg tudod állapítani és kimondani az önazonos áraidat (akár alkalmazásban vagy és fizetést kapsz, akár te szabod meg a szolgátatásaid/termékeid árát)
User Avatar

Pőcz Adriana

Évekkel ezelőtt azért kezdtem el a saját önismereti utamon foglalkozni a pénz témájával, mert folyamatosan pénzhiánnyal küzdöttem, valamint mindig hihetetlenül izgalmas távlatokat nyitott meg bennem a “ha lenne pénzem arra, hogy…” vágyakról való gondolkozás. Ezek a gondolatok örömet okoztak, tágasságot és erőt adtak. És persze a valóság és a vágyak között mindig ott állt a PÉNZ, amit valahogy meg kellett teremteni, megszerezni, befogadni.
Végeztem olyan munkákat, amiket nem szerettem, viszont megéltem belőlük, kipróbáltam milyen kreatív hobby üzletet vezetni, és végül 2014-ben az elsőszámú célkitűzésemmé az vált, hogy azzal teremtsem a pénzügyi jólétemet, amit küldetésemnek érzek a világban. Meg vagyok győződve arról, hogy a bőségben jó dolgokat teremtünk, töltöttek vagyunk, tehát mi is töltjük a világot.

A pénz olyan, mint egy jármű. Átvisz a vágyaid szigetére, ahol a vágyaidból valóság válik, amit meg tudsz ízlelni, tapintani, élvezni, büszke lenni rá, megélni az életteliséget. Utána a pénz mint jármű tovább vándorol, másvalaki vágyait teljesíteni.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0