Boldogság füzet Projekt

Intenzív önismereti munka, amelyikben te magad határozod meg az irányokat, rád hangolódva adok neked önismereti feladatokat, nyitott kérdéseket, és közben írod a boldogságod egyéni receptjét. A cél: nagyobb énerő, magabiztosság, tisztánlátás, lazaság, szabadság az életedben.

Bátor

Lépés a vágyott élet irányába

A vágyott életed elérhető és megvalósítható, mert nem lettél volna képes megálmodni, ha nem lenne benned az ehhez szükséges potenciál. Tudom, hogy teszel is érte, hogy elérd (igen, számítanak a nagyon kicsi lépések is, amik alig látszanak), és tudom azt is, hogy nem mindig világos a következő lépésed. Ez normális. A közös időnk alatt kapsz egy csomó kapaszkodót, amik segítenek tovább mozdulni afelé, ami tényleg fontos az életedben.  

A Boldogság füzet projekt gyakorlatilag egy önismereti inkubátor, amit azért alkottam meg, hogy az aktív önismereti munka ne érjen véget az egyéni ülés végeztével, amikor mindketten hazamegyünk és csak a legközelebbi alkalommal találkozunk, hanem a két ülés között is megmaradjon a nyitott tér, amelyikbe folyamatosan hozhatod az érzéseidet, témáidat, kérdéseidet.

A közös időnk alatt rendszeresen találkozunk, hogy beszélgessünk vagy családállítsunk, lesz egy online naplód, amit én is látni fogok, és a közös időnk végére elkészíted a saját Boldogság füzetedet, ami gyakorlatilag a te saját recepted a boldogságodhoz.

 

Kísérni fog téged 

A Naplód

Végig lesz egy online naplód, amelyikbe igényed szerint írod a megéléseidet. A naplók sajátossága, hogy legtöbbször saját magunknak írjuk, ez a napló viszont más lesz. Azért online doksi, hogy te is és én is láthassuk.  Számomra a naplód, és mindaz, amit lejegyzel benne a sorvezető – ennek alapján tudom, hogy merre jár a lelked, milyen nehézségekkel küzdesz éppen, itt adok neked továbbléptető kérdéseket, gyakorlatokat és feladatokat. A Naplód tehát egyfajta Workbook-ként is funkcionálni fog. 

Mindemellett a naplózásnak számos más pozitív hatása is van: 

Rendezés és földelés

A Naplód segít rendezni a gondolataidat

Agyterületek aktiválása

Luciano L’Abate, olasz pszichiáter, azt mondja, hogy az agyban más területek felelősek a beszédért és az írásért, tehát az írás közben olyan területek is aktivizálódnak, amelyek a beszéd során nem

Érzések feldolgozása

Karen A. Baikie (klinikai szakpszichológus) és Kay Wilhelm (pszichiáter) pedig tanulmányukban kifejtették, hogy az önkifejező írást önismereti eszközként is lehet használni.

Testimonials

Ilyen élmény a közös munka

Az első üléseinktől kezdve éreztem,

hogy a találkozások során belépek egy térbe, amit Adri megtart számomra. Ebben a térben nem kell megfelelni. Ítélkezés nélkül el lehet dobni az álarcot, meg lehet élni az érzéseket, és ki lehet mondani a kimondhatatlannak tűnő gondolatokat. Nincs sürgetés. Helyette időt kaptam, hogy a saját tempómban nézzek az elakadásaim mélyére.” (Gyöngyi)

★★★★★

“Sok oldáson és önismereti folyamatban megfordultam már

és mindamellett, hogy nagyon hatékony módszerekre is bukkantam, senki mellett nem éreztem annyira biztonságban magam, mint Adri mellett. Adri az én szememben egy melegszívű, stabil, értő bástya, a szó legpozitívabb értelmében. Minden egyes közös alkalom sokat lendített rajtam, oldódtam, gyógyultam, tanultam, változtam és sosem csekély mértékben.” (Zsófi)

★★★★★

Boldogság füzet

A boldogságod  receptje

A legerősebben azok a szavak hatnak ránk, amiket saját magunknak mondunk. Ebbe a füzetbe olyan gyakorlatokat, belső szabályokat, iránymutatásokat fogsz magadnak leírni, amik TÉGED SZEMÉLYESEN segítenek, ami neked segít a boldogságodat építeni és karbantartani. Ehhez a füzethez a közös munkánk után is bármikor visszatérhetsz és fellapozhatod, amikor úgy érzed nehézzé vált az életed.  

Csinálhatod jobban, mint ahogy a szüleid csinálták veled

Most rajtad a sor, hogy átvedd tőlük a stafétát és begyógyítsd a sebeidet, megtanuld szeretni magadat úgy, ahogy neked a legjobb.

Lehet hangod, amit mások hallanak

Az önkifejezés boldoggá tesz, mert formát adsz közben a benned lévő ajándékoknak, és megosztod őket a világgal, és azokkal, akik fontosak neked.

Neked is jár a boldogság

Hétmilliárd féle boldogság létezik a földön. Az én megfogalmazásomban ez leginkább azt jelenti, amikor megérkezünk a saját életünkbe, a saját testünkbe, a saját valóságunkba és LÁTJUK magunkat.

Élheted az életedet a saját elképzeléseid szerint

Ezt önazonosságnak hívom. Martha Beck egy egész könyvet írt arról, hogy boldog és teljes életet élünk, amikor önazonosak vagyunk, valamint különböző bajok formájában mutatkozik meg, amikor nem.

Boldogság füzet

Befektetés

A közös időnk alatt:

– heti 1x egyéni ülés (60 perc) – beszélgetés és/vagy állítás. 

–  kísérlek a naplózáson keresztül (a Naplód egyben munkafüzetté is válik)

– ingyenesen megkapod az Üvegfal önismereti regényemet

– ingyenesen megkapod a Szeretetteli felelősségvállalás önismereti füzetet és a hozzá tartozó 4 kísérő oktató videót

– ingyenesen megkapod a Pénzügyi bölcsesség online mini-kurzusomat

 

 Egy hónap*:  98.000 Ft (egy összegben fizetve)

vagy

38.000 Ft x 3  

*az időtartam meghosszabítható

 

Kapcsolat

Ha kérdésed van írj a pocz.adriana@gmail.com címre.

Ha jelentkezel a Boldogság füzet programra, használd az alábbi űrlapot.

Választott fizetési opció

6 + 7 =

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0