a belső bölcsességed

Ebben a szövegben sokszor fogom említeni a “lélekteli vállalkozást”. Számomra ez olyan vállalkozás, amelyikben azzal teremtesz bőséget, ami a szívügyed, olyan tevékenység által, amelyik egész egyszerűen passzol hozzád. Mindegy hol tartasz éppen, lehet, hogy már megtetted az első lépéseket, és az is lehet, hogy az ötlet szintjén dédelgeted a fantáziádban egyelőre a vállalkozásod ötletét. A másik fogalom, amit gyakran említeni fogok az ideális kliensed. Ő pedig az a személy, akinek pont az kell, amit nálad megtalál.  

 

Fókuszpont

Ha lelkesedsz azért, ami a vállalkozásod tárgya, akkor teljesen természetes, hogy mások is lelkesedni fognak érte, persze csak akkor, ha bekerül a világukba – képeken, szövegeken, szavakon, a hangodon keresztül, hogy egyáltalán tudjanak rólad és arról, amit kínálsz. Ebben segít az ideális klienssel való kapcsolódás, mert sokkal könnyebb “valakihez” beszélni, mint az arcnéküli tömegekhez. 

Egyértelműbb a világ elé lépni, ha tudod, hogy akinek megmutatod magadat annak te érdekes vagy, és nem abba a fantáziába beleragadni, hogy senkit sem érdekel, amit csinálsz, vagy hogy egyenesen barátságtalanok ott kint a potenciális vevők, akik csak azt várják, hogy végre kitegyél valamit a kirakatba és ők azt megfikázhassák. Ez nem az ideális kliensed. Ő egy sokkal barátságosabb figura, és a vele való beszélgetés lehetőségét ajánlom neked.  

Hangolódj a saját embereidre és a saját bölcsességedre.

“valaki” a “mindenki” helyett

Nem kötelességed, és nem is jó, ha az egész piacot akarod kiszolgálni és mindenkinek árulni. A legjobb, ha a “saját embereidre” hangolódsz, azokra, akikkel neked a legjobb együttműködni. A többi ebből virágzik ki. 

Itt most elrugaszkodunk kicsit a racionális módszerektől és kapcsolódva a belső világot bölcsességéhez egy vezetett meditációt adok most a kezedbe, amelyik segít az intuíciód segítségével kapcsolódni az ideális klienseddel.

Utána pedig nincs más dolgod, mint ebből a tudásból inspirálódva lépéseket tenni a vállalkozásodban. 

A csomag tartalma

Ár: 4.500 Ft

Három darab vezetett meditáció

(1) Találkozás a belső vezetőddel (2) Találkozás egy ideális klienseddel (3) Találkozás három különböző ideális klienseddel

Egy feldolgozó A4-es lap

A lejegyzetelés segít földelni az élményt

Ha a környékemen maradnál

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0