Már megint harcban állunk egymással. Az az élményem, hogy nem akarod meghallani a szavaimat, nem érted az én szempontjaimat, Te akarsz lenni az egyetlen és legnagyobb vezér mindenki felett. Minden addig van rendben, amíg a dolgok úgy történnek, ahogy Te akarod. Belül úgy érzem magamat, mint egy vad ló, ami teli van energiával és felhasználhatnád arra, hogy nagy távolságokat tegyél meg a hátán, vagy nehéz rakományokat segítsen neked elhúzni, de Te folyamatosan kerítéseket építesz körém és meg vagy lepődve, amikor dühös leszek és kirúgom őket.

Aztán szuper dühös leszek, amikor látom, hogy dühös vagy, mert nem vagyok engedékeny és azt mondod nekem, hogy megvárod, amíg ismét normális leszek, vagy ha ez nem történik meg, akkor el kell búcsúznunk egymástól. Ezekben az esetekben egy gyenge vezetőnek látlak, mert nem tudod az energiámat uralni és nem tudod becsatornázni és felhasználni arra, amit el szeretnél érni és az egyetlen eszköz, amihez hozzányúlsz az az, hogy megpróbálsz teljesen kizárni a rendszeredből. Utálom, amikor arról próbálsz meggyőzni, hogy rossz vagyok és hogy bántani akarlak téged. A szándékaim jók és együttműködésre vágyom!

Az utóbbi napokban láttam meg, hogy a belső Erőm “szakszerű használatával” van még dolgom bőven, hogy oda juttasson el, ahová el szeretnék jutni és ne csak megvadulva száguldozzunk a mezőn 🙂

 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0