Kezemben tartom a felelősséget és teremtek 

A 2 hetes online kurzus alatt lehetőséged van lerakni néhány negatív hiedelmet a felelősségvállalással kapcsolatosan, felvenni új nézőpontokat, és nagyobb önszeretettel fordulni önmagad felé.

Az a hitem, hogy ettől közelebb kerülsz a kiteljesítőbb munkához, egészségesebb kapcsolatokhoz, nagyobb bőséghez, stabilabb önhithez. Megtanulhatod,

 • mi az a felelősség, ami nem hozzád tartozik és csak terheled magad vele, illetve

 • melyik az a felelősség, ami hozzád tartozik, és “meglopod” magadat, ha nem tartod magadnál.  

2 hetes online kurzus a Szeretetteli felelősség témájában

2023. április 1. – 15.

Tudtad, hogy létezik mérgező felelősség is? 

Az egyik ok, amiért a felelősség nehéznek érződik, hogy összetévesztjük az önváddal. Az önvád viszont valójában mérgező felelősség és az önutálatból fakad. Az egészséges felelősségvállalásnak az önszeretet a forrása. Azért tévesztjük őket össze, mert az önvádban és az önszeretetben is az “én” mint ok ismeri fel magát. Ha megtanulod a kettőt megkülönbözteti, máris könnyebben fogsz navigálni a felelősség kérdéseiben az életedben.  

 

A 14 nap tartalma

 • Szeretetteli felelősségvállalás önismereti füzet (9 gyakorlat, kb. 30 oldalnyi írott szöveg)
 • 4 élő videós bejelentkezés tőlem
 • minden másnap inspiráló email
 • támogató FB csoport

1. téma: A "felelősségvállalás" fogalmának tisztázása

Ha a felelősség nehéznek érződik, akkor valószínűleg összetévesztetted az önváddal. Tanuld meg, hogy mit jelent valójában a felelősségvállalás!

2. téma: A felelősség rendberakása

Olyan felelősség lerakása, amit megtanultál magadon hordani, de nem hozzád tartozik. Ettől lesz energiád arra, ami szeretnél teremteni az életedben. 

3. téma: Teremtés

Felelősségvállalás azokért a dolgokért, amikért helyén van felelősséget vállalni. Ettől lesz iránya a teremtésednek. 

Mások mondták

“Az imént csináltam meg a beszélgetést az ellenállóval. Azt egyből láttam, hogy az egy kicsi. Azt hiszem ezt a gyakorlatot máskor is megcsinálom. Fantasztikus!” 

Huh, szépen levitt a probléma gyökeréhez. Nagyon tetszett benne a gyakorlat, amivel rá lehet nézni az ellenállásra a felelősségvállalás témájában. Rámutatott, hogy mi a bántó öntudatlan nézőpontom és átalakította egy szeretetteljes, jót akaró nézőponttá, amiből egyfajta biztatás jött.” 

Már látom, hogy mi nehéz a felelősségvállalásban – minden egyes nehézségérzésnél, amikor nem akarok felelősséget vállalni, gyerekbe megyek vissza. És amikor gyerekbe megyek vissza, akkor ilyenkor a saját gyerekeimet meg felnőttbe rakom. Az elmúlt 3-4 hétben meg tudtam figyelni pontosan, hogy melyek azok a pontok, amikor megcsinálom a szerepcserét és volt már, hogy sikerült megállítani.

“Nehéz téma szerintem a felelősségvállalás, de érdekes módon itt mégis könnyű volt kapcsolódni a PDF-fel. Nagyjából a felénél tudatosult bennem, hogy azért, mert érződik, hogy az egész munkafüzet vezérfonala a szeretet. Szerintem nagyon figyeltél arra, hogy ne élveboncolásnak élje meg az ember.

“Számomra az egyik legfontosabb érték, amiben megerősödtem az anyag által, hogy felelősséget vállalni a traumáim nyomán keletkezett hiányosságaimért, azért, hogy nem vagyok esetleg annyi mindenre képes mint xy barátnőm, az maga az önszeretet. Elkezdtem figyelni arra, hogy a saját belső gyerekemet se ítéljem meg. Köszönöm Adri, felemelő, mint mindig, az általad összerakott anyagokkal dolgozni.” 

Röviden rólam

Az önismeret számomra egy kapu a kiteljesedetebb élethez. Legtöbbször ott akadunk meg, ahol hiányosak az ismereteink – néha lexikális tudásunk hiányzik, néha hiányos a tudásunk önmagunk letagadott részeiről vagy az árnyékainkról. Hiszek abban, hogy amint jobban tudunk valamit, jobban is csináljuk. Önismereti mentorként és családállítóként ezen az úton kísérem azokat, akik kapcsolatba lépnek velem. 

A 2 hetes programban a felelősséget veszem górcső alá, mint a céljaink megvalósításának egyik fontos mozgatórugját. 

Befektetésed

Utazó

 • Részvétel a 2 hetes programban
 • Szeretetteli felelősségvállalás önismereti füzet

22.500 Ft

Hegymászó

 • Részvétel a 2 hetes programban
 • Szeretetteli felelősségvállalás önismereti füzet
 • 2 db egyéni ülés (2 x 60 perc)

51.800 Ft

Mélybúvár

 • Részvétel a 2 hetes programban
 • Szeretetteli felelősségvállalás önismereti füzet
 • 2 db egyéni ülés (2 x 60 perc)
 • online egyéni állítás (90 perc)

69.400 Ft

További részletek 

Mikor lesznek pontosan az élő bejelentkezések?

@ április 2. (vasárnap) 10:00
@ április 5. (szerda) 16:00
@ április 12. (szerda) 15:00
@ április 15. (szombat) 10:00

A hosszuk nincs előre fixálva, valahol 30 és 60 perc között fognak tartani.

Mi történik, ha nem tudom élőben nézni a videókat?

Röviden: semmi. Az élő bejelentkezések fent maradnak a falon, bármikor visszanézheted őket. Ha nézés közben felmerül benned kérdés, akkor kommentben tedd fel, és a következő alkalommal válaszolok rá.

Meddig tudom megnézni a videókat?

A facebook falon eléred őket egészen addig, amíg nem mozgatom át őket egy külön felületre (erről értesíteni foglak téged). A videók életed végéig a tiéid maradnak. 

Autodidakta módon végigvezetem magamat a gyakorlatokon, csak a munkafüzetet kérem.

Erre is van lehetőség, ezen a linken tudod megvásárolni csak az önismereti füzetet: katt ide.

A Hegymászó és a Mélybúvár csomagoknál a 2 hét ideje alatt kell igénybe venni az egyéni üléseket és az állítást?

Nem feltétlenül. Mindkettő csomag kiterjeszthető 1 hónapra, tehát az üléseket és az állítást április végéig veheted igénybe. Ha ez is szoros, akkor még tudunk rajta tágítani. Viszont az online kurzus mindenképpen befejeződik április 15.-én.

Van pénzvisszafizetési garancia?

Nincs.

Ha a zsigereid azt mondják, itt a helyed akkor gyere, és jó helyen leszel, ha nem érződik számodra jónak ez a program, akkor hallgass a megérzésedre és költsd a pénzt valami olyanra, ami jobban szolgál téged. 

Van lehetőség részletfizetésre?

Az “Utazó” verziónál nincs, viszont a másik kettő csomagnál igen. Írj rám a pocz.adriana@gmai.com címen és egyeztetünk erről.

Milyen változást hoz az életembe a két hét?

Az őszinte válaszom rá az, hogy nem tudom. Én hozom a gyakorlatokat, amiket a legjobb tudásom szerint raktam össze, te gyere a nyitottságoddal és kíváncsiságoddal, és reményeim szerint ez elindítja a változást az életedben. 

Jelentkezés

Jelöld be a választott opciót. Emailen fognak érkezni a további információk. Ha nem kaptad meg a visszaigazoló emailt 24 órán belül, akkor írj nekem kérlek a pocz.adriana@gmail.com címre. 

Választott opció

4 + 13 =

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0